Nieuw bestuurslid Annemarie Visser

Nieuw bestuurslid Annemarie Visser

Tijdens de nieuwjaarsborrel op 13 januari namen we afscheid van bestuurslid Tabita Blok. We danken haar voor haar jarenlange inzet, eerst in de Tentoonstellingscommissie en later als bestuurslid. Uit handen van collega bestuurslid Ryanne Wiener ontving Tabita een beeld van een boeket. 

Bestuursleden zijn belangrijk. Zij vertalen de wensen van verenigingsleden in beleid en zorgen ervoor dat laatstgenoemden zich op uitvoerend niveau kunnen blijven manifesteren binnen de Boterhal. 

 

Annemarie Visser Voorzitter Tentoonstellingscommissie

Gelukkig heeft Annemarie Visser, voorzitter Tentoonstellingscommissie, meteen de handschoen opgepakt en zich als nieuw bestuurslid aangemeld. Daarmee is het aantal kunstenaarsbestuursleden gehandhaafd op twee. Ons bestuur mag namelijk maximaal drie bestuursleden bevatten die geen verenigingslid zijn. Dat geldt nu voor onze voorzitter, penningmeester en secretaris. Er bestaat momenteel behoefte aan een derde kunstenaarsbestuurslid. Wie van onze leden mogen we als zodanig laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel? U krijgt daarvoor 6 inspirerende vergaderingen per jaar waar vooral nagedacht wordt over de te varen koers van de vereniging en over hoe de sprankelende ideeën in praktijk kunnen worden gebracht.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.