Twee nieuwe bestuursleden

Twee nieuwe bestuursleden

Tijdens de ledenvergadering van 3 juli hebben we afscheid genomen van voorzitter Wouter Hakhoff en penningmeester Piet van Kranenburg. Twee mannen die zich de laatste jaren ferm hebben ingezet om op bestuurlijk niveau de positie van de vereniging en van De Boterhal in het bijzonder in de Hoornse samenleving te verstevigen.

Dank Wouter en Piet! Het ga jullie goed … Wouter als directeur van Muziekschool Boedijn en in de provinciale politiek voor Groen Links, Piet in het Noord-Hollandse Waterschap en voor de Oosterkerk.

Bestuursleden die hun plaats innemen zijn;

– beeldend kunstenaar Linda Meulenhoff. Zij is sinds 2005 lid van de vereniging en was al eerder algemeen bestuurslid. Zij neemt de voorzittershamer over van Wouter. Linda heeft er zin in om de vereniging en De Boterhal nog zichtbaarder te maken in de regio. Voor haar werk verwijs ik u graag naar haar website:  www.lindameulenhoff.nl

 

– penningmeester Marina van Dongen Torman – Arendshorst. Zij heeft haar sporen verdiend in de horeca en de pleziervaart. Was eerder penningmeester bij Radio Hoorn en is nu verbonden aan de Hoornse Voedselbank en aan Kasteel Radbout en de Wereldwinkel in Medemblik.