Zondagmiddagsalon 11 april life gestreamed

Zondagmiddagsalon 11 april life gestreamed

De stream is live te zien op zondag 11 april van 13 tot 13.45 uur op onze facebook pagina
https://www.facebook.com/deboterhal.
Mensen kunnen ook direct vragen stellen aan de kunstenaar via de chat!

De Boterhal gaat met zijn tijd mee. De Zondagmiddagsalon van 11 april zou gewijd zijn aan Henk Fakkeldij en zijn expositie. Maar vanwege corona mogen we maar een heel beperkt aantal mensen binnen laten. Dat zou een nagenoeg lege salon opleveren. Er is nu dus gekozen voor een via facebook life-gestreamde salon.

Zondagmiddag 11 april van 13.00 – 13.45 uur vertelt transmedia artiest Henk Fakkeldij te midden van het werk dat nu in De Boterhal hangt, over zijn werk en zijn connectie met muziek en geluid. Hoogstwaarschijnlijk zijn ook de componisten aanwezig die composities maakten, gebaseerd op de creaties van Fakkeldij.

Philine van der Vegte, die de curator is van deze tentoonstelling, en Magda Frandsen, voorzitter van de commissie Zondagmiddagsalon, hebben vele uren besteed om u op 11 april vanuit uw eigen stoel via een perfecte techniek in beeld en geluid te laten meegenieten van deze bijzondere Zondagmiddagsalon.

Henk Fakkeldij blijft ook na afloop van de Salon nog even in De Boterhal. Belangstellenden die via een tijdslot die middag de expositie willen bezoeken kunnen dan desgewenst met hem in gesprek gaan.

Na de life-stream blijft de stream als video beschikbaar op Facebook.