Lid worden

Home / Lid worden
Aanmeldingsformulier

Lidmaatschap van Kunstenaarsvereniging Hoorn en omstreken

De vereniging staat open voor alle disciplines binnen de beeldende kunsten, alsmede voor andere disciplines zoals schrijvers, dichters en architecten.

Lidmaatschap van de vereniging verkrijgt men na toetsing van professionaliteit door een ballotagecommissie die bestaat uit leden van de vereniging.

Invulling van nevenstaand formulier is daartoe van belang. Mail het ingevuld terug.

Tweemaal per jaar (lente en herfst) vindt er een ballotageronde plaats.

Op de dag van de ballotage dient men een c.v., een documentatiemap en vijf werken (als het werk zich ervoor leent) in te leveren.

Wanneer een kandidaat wordt toegelaten is hij of zij meteen lid. Over de uitslag ontvangt men per e-mail bericht. Bij de eerstvolgende algemene ledenvergadering wordt het nieuwe lid voorgesteld aan de leden.

Na toelating wordt gevraagd om beeldmateriaal te mailen, zodat dit op de website van de vereniging kan worden geplaatst. Kijkt u maar hier op onze site van De Boterhal.

De leden bepalen zelf het beleid van de vereniging. Hun wordt daarom gevraagd zich actief in te zetten.

Kunstenaarsvereniging Hoorn en omstreken zetelt in de Boterhal. Toelating tot de vereniging betekent niet automatisch recht op tentoonstellen in de Boterhal; wel is er in principe elk jaar een ledententoonstelling. 

N.B. De vereniging berekent bij verkoop een provisie van 30%.

De contributie voor 2018 is vastgesteld op € 125,–