Boterhal zoekt tijdelijk extra suppoosten

Boterhal zoekt tijdelijk extra suppoosten

De maatregelen in het kader van het coronavirus nopen ons ertoe enkele tijdelijke extra suppoosten aan te trekken. Sommige van onze huidige suppoosten vallen namelijk om verschillende redenen in de risicogroepen, waardoor zij helaas tijdelijk hun functie niet kunnen uitoefenen.

Daarom zijn wij per 2 juni a.s. op zoek naar mensen tot 70 jaar die als gastvrouw of -heer één of meerdere dagdelen per week onze bezoekers hartelijk willen ontvangen. Uiteraard treffen wij de nodige maatregelen waardoor het vrijwilligerswerk binnen De Boterhal geheel volgens de huidige overheidsmaatstaven kan geschieden.

De suppoosten die we zoeken hebben affiniteit met kunst en kunnen minstens één doordeweekse middag per week van 14.00 – 17.00 in De Boterhal zijn. En dit gedurende de periode dat onze huidige suppoosten door de maatregelen rond het coronavirus niet kunnen komen.

Onze vrijwilligers ontvangen voor hun diensten de fiscaal vrije vrijwilligersvergoeding van € 5/uur en krijgen 10% korting bij aanschaf van een kunstwerk in De Boterhal.

 

Nieuwsgierig? bel of schrijf naar Magda Frandsen, Tel. 06-23039477. Mail: magda@boterhal.com