Start ‘Kunst in de Kamer’

Kunstenaarsvereniging Hoorn en omgeving is trots op haar hele ‘vloot’ van actieve kunstenaars. En zo kreeg de jaarlijkse ledententoonstelling de titel ‘Vlootschouw’. Maar die Vlootschouw werd  getroffen door de corona-maatregelen en de daaruit voortvloeiende lockdown. De deuren van De Boterhal bleven dicht. Alle kunstwerken bleven ongezien hangen.

 Daarom wordt nu de actie gestart:  Kunst in de Kamer

 Iedereen kan één of meerdere kunstwerken uit die expositie lenen voor 2 maanden.

Hoe leuk kan het zijn: twee maanden een kersvers kunstwerk in je huis. Zeker nu we allemaal thuiswerken. Je werkruimte, je huiskamer of zelfs je slaapkamer verrijken en opfleuren met een zelf gekozen kunstwerk. De vereniging regelt de administratie en het directe contact met u en de kunstenaar.

Vanaf maandag  22 februari staat van al die werken een foto en meer informatie op de website www.boterhal.com/  en kunt u middels een formulier uw keuze bekendmaken. Kosten voor 2 maanden: € 50,-.  Met dat bedrag steunt u de vereniging en de maker van het werk. Daarna wordt u in contact gebracht met de kunstenaar en kunt u overleggen hoe het gekozen kunstwerk bij u thuiskomt.

Doet u mee met deze bijzondere actie?

 

Noordhollands Dagblad 22.02.2021