Maak je eigen ‘duurzame boomblad’ tijdens het Cultuurweekend 2022 op
zaterdag 3 en zondag 4 september
in De Boterhal, Kerkplein 39 te Hoorn.

Van 12.00 tot 17.00 uur kan iedereen van ‘5 tot 105 jaar’ zijn of haar creativiteit volledig laten gaan. Schrijf, teken of schilder op een blad wat jij duurzaam vindt. Uit je hoofd, hart of van een afbeelding, iedereen mag zich vrij uiten met als thema klimaatverandering en duurzaamheid. Deelname is gratis.

De kunstwerken worden opgebouwd uit meerdere uitlaatpijpen die geplaatst zijn in bloembakken op het Kerkplein. Aan de uitlaatpijpen worden de blaadjes (A4), met daarop de creaties die in De Boterhal zijn gemaakt, bevestigd. Zo ontstaan er indrukwekkende, zogenoemde ‘stikstofbomen’ waarvan er 1 of meerdere worden tentoongesteld in de tuin van het Westfries Museum aan de Roode Steen.

De installatie ‘Blaadjes voor stikstofbomen’ is een project van Kunstenaarsvereniging Hoorn e.o., Het Westfries Museum en initiatiefnemer en nieuw lid van de vereniging beeldend kunstenaar Rob Chevallier.

Info over Rob Chevallier
Beeldend kunstenaar Rob Chevallier (Steenderen) maakt objecten en installaties. Zijn werk is meestal een reactie op de huidige maatschappij. Het was tot nu toe te zien in diverse musea en tijdens de Kunst 10-daagse in Bergen. Dit project past in zijn streven de bewustwording rond duurzaamheid en klimaatverandering te vergroten.

‘Blaadjes voor stikstofbomen’, zaterdag 3 september en zondag 4 september van 12.00 tot 17.00 uur.
Adres: De Boterhal, Kerkplein 39 – Hoorn
Info: De Boterhal – https://www.boterhal.com

Rob Chevallier – www. robchevallier.com – 06-22857859