Marc Lange

Kunstwerk Marc Lange

′Silhouette Fireworks′, eerste prijs NOW (Nederlandse Ontwerp Wedstrijd) 2015.

In zijn sfeervolle juwelierszaak presenteert edelsmid en ontwerper van sieraden Marc Lange een collectie moderne sieraden en horloges uit eigen atelier. De eigenzinnige stijl van Lange spreekt uit ieder ontwerp: strakke lijnen en verrassende details geven zijn creaties een unieke uitstraling.

Vaak kiest de designer daarbij voor high-tech titanium, bij voorkeur gecombineerd met stralende diamanten en glanzend goud. Naast creativiteit en originaliteit, vormen draagbaarheid en duurzaamheid het uitgangspunt voor elk accessoire van de hand van Lange. Op verzoek vervaardigt de ontwerper ook sieraden in opdracht.

Sieraden van Marc Lange zijn vernieuwend en innovatief; zijn creaties worden om die reden regelmatig tentoongesteld en zelfs bekroond. Na het afronden van zijn vakopleiding doet de jonge edelsmid praktijkervaring op bij gerenommeerde ateliers. Begin jaren negentig start Marc Lange zijn eigen atelier in Markenbinnen. Een paar jaar later opent hij de deuren van zijn zaak in Alkmaar.

Kunstwerk Marc Lange

Ring uit de ‘Ozephius’-lijn, Geel-, rood- en witgoud, zwart ziconium en titanium, bezet met fancy cognac gekleurde diamanten