Nogmaals gezocht: vrouw of man voor het interne beheer van De Boterhal

Nogmaals gezocht: vrouw of man voor het interne beheer van De Boterhal

Bent u de vrouw of man die ervoor zorgt dat alles binnen het gebouw van De Boterhal piekfijn functioneert? Zodanig dat wij als vereniging binnen dit monumentale pand kunnen doen waar we goed in zijn? Namelijk: tentoonstellingen organiseren, Zondagmiddagsalon houden, ledenvergaderingen beleggen,  administratie voeren, workshops geven en kunstliefhebbers ontvangen.

We zoeken iemand met twee rechterhanden en verantwoordelijkheidsgevoel, maar zonder hoogtevrees, die ervoor zorgt dat alle infrastructuur binnen het gebouw piekfijn in orde is. U weet wel: lampen doen het, kranen lekken niet, sloten zijn in orde, geluidsinstallatie functioneert, elektra voldoet aan de eisen etc. Ook werkt u in voorkomende gevallen samen met vertegenwoordigers uit de Tentoonstellingscommissie tijdens de opbouw van onze tentoonstellingen.

De vrouw of man die wij zoeken mag zorg dragen voor de binnenkant van een bijzonder en monumentaal pand dat dateert van 1563. Liefde voor historische bebouwing is een pré maar niet noodzakelijk en meedoen in een club enthousiaste vrijwilligers is gegarandeerd. Wij kunnen daarvoor de belastingvrij toegestane vrijwilligersvergoeding van ten hoogste € 1700/jaar bieden, waarnaast werktijden geheel zelf in te vullen zijn. Wel is het fijn als deze collega vrijwilliger bij calamiteiten snel ter plekke kan zijn.

Nieuwsgierig? bel of schrijf naar Magda Frandsen, Tel. 06-23039477. Mail: magda@boterhal.com